Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Internet marketing

Leg jouw verhaal uit met een animatievideo

Leg jouw verhaal uit met een animatievideo

Een animatievideo is dé perfecte tool om iets helder uit te leggen. Op een manier die iedereen kan begrijpen. En op totaal eigen wijze. Bij een animatievideo is er namelijk sprake van totale ontwerpvrijheid. Alles moet je zelf creëren, dus kun je ook zelf bepalen wat je laat zien. En wat je vooral níet laat zien. Bij een normale camera ben je afhankelijk van de omgeving en ben je gelimiteerd met wat je kunt filmen, maar bij een animatievideo is hier geen sprake van. Hierdoor kun je de kans op ruis minimaliseren. Dat doe je ook door je verhaal zo kort en krachtig mogelijk te houden. Wat overblijft is een heldere animatievideo die de kern van jouw verhaal overbrengt.

Verschillende soorten animatievideo’s

Het woord ‘animatievideo’ is een breed begrip waar je alle kanten mee op kunt. Het is de eerste stap in het proces van een animatievideo laten maken. Je wilt dus een animatievideo, maar wat voor soort… Wil je een 2D animatie of een 3D animatie? Of misschien wel een tekenanimatie of stopmotion animatie? En als je daar een keuze in hebt gemaakt, in welke stijl wil je dat dan…? Fotorealistisch of juist low poly, getekend of digitaal, etc. Je merkt het al, er zijn enorm veel mogelijkheden. En dat betekent dat je keuzes moet maken. Keuzes gebaseerd op jouw bedrijf… maar ook op jouw doelgroep en hun behoeften. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom raden we aan een animatie te laten maken door een professionele animatiestudio.

Jouw animatievideo laten maken bij ZoomWorks

Animatiestudio ZoomWorks heeft veel ervaring met het maken van animatievideo’s en video’s. Het team bestaat uit digitale marketeers en audiovisuele specialisten, allemaal met een passie voor bewegend beeld. Van projectmanagers tot tekstschrijvers, van illustrators tot animators… alles hebben ze in eigen huis. En dat is fijn, want hierdoor werken ze niet met tussenbureau’s. Snel schakelen dus, daar houden ze van. Het team is ervaren en weet wat werkt én wat niet werkt. Ze kunnen je goed begeleiden in het maken van keuzes en denken met je mee. Alles om te zorgen dat jouw animatievideo zijn doel bereikt.

Wil jij een animatievideo laten maken?

Ben jij er klaar voor om een animatievideo te laten maken? Of ben je nieuwsgierig naar animaties die ZoomWorks heeft gemaakt? Kijk dan eens op hun website of in hun portfolio.

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

6 Signalen dat uw site niet klaar is om verkeer te ontvangen

Vergelijk eerst de SEO pakketten tarieven!

De beste service in online marketing, krijgt u in Nijmegen!