Bespaar kosten en schaf gebruikte freesmachines aan

Gebruikte freesmachines zijn een perfecte optie als u professioneel werk wilt leveren, maar toch geld wilt besparen. Dit kan wanneer u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines. Dit bedrijf onderscheidt zich door uitstekende gebruikte freesmachines aan te bieden. Hoe u daar zeker van kunt zijn? Door een unieke dienst van deze experts. In de showroom kunt u alle machines ‘in actie’ zien tijdens een demonstratie. U bent zo zelf de beoordelaar van de kwaliteit van een freesmachine. Kies voor zekerheid én een aantrekkelijke prijs. Kies voor Keetels Metaalbewerkingsmachines. Bel vandaag nog voor een afspraak, of ga gewoon langs.

Uw gebruikte freesmachines zijn geld waard!

Wilt u nieuwe machines kopen? Dit wilt niet zeggen dat uw oude hulpmiddelen, zoals gebruikte freesmachines, helemaal afgeschreven zijn. Misschien verandert u uw aanpak wel en heeft u daarvoor andere machines nodig. Of u gaat mee met de tijd door uw handmatige freesmachines en draaibanken te vervangen door CNC frezers. Wat de reden ook is, breng uw oude machines vooral niet naar de sloop! Keetels Metaalbewerkingsmachines koopt ze graag van u over! De apparaten worden opgekalefaterd en kunnen nog jaren dienst doen bij andere bedrijven. Dat is nagenoeg gratis geld verdienen voor u! Laat die kans niet liggen en pak vandaag de telefoon nog!

Vrees niet, deze gebruikte freesmachines doen nog jaren dienst binnen uw bedrijf!

Freesmachines hebben het zeer zwaar te verduren in de metaaldraaierij. Voor de krachtige hulpmiddelen is dit echter geen probleem, ze zijn zo ontwerpen dat ze jaren mee kunnen gaan. En daar kunt u uw voordeel mee doen. Gebruikte freesmachines worden door Keetels Metaalbewerkingsmachines gereviseerd en bieden u daarna nog vele jaren aan trouwe dienst. Dat is stukken goedkoper dan een volledig nieuwe machine aanschaffen. Een nieuwe freesmachine daalt namelijk al in waarde op het moment dat u uw handtekening onder het koopcontract zet. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kom voor machines voor metaalbewerking langs bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.

About

View all posts by