Shotglaasjes onmisbaar voor de horecaondernemer

Bij de specialist op het gebied van feestartikelen kunt u shotglaasjes in grote hoeveelheden aanschaffen voor uw horecagelegenheid. U heeft de keuze uit een ruim assortiment feestartikelen, zodat u voor iedere gelegenheid passende producten vindt. Daarnaast bent u verzekerd van een lage prijs en bovendien wordt uw bestelling snel geleverd. Dit is ideaal als er bijvoorbeeld een last minute boeking is binnengekomen of wanneer blijkt dat er te weinig versiering aanwezig is. Bij De Horeca Bazaar werkt men met een 24-uurs levering. Zodra u op werkdagen voor 16:00 een bestelling op de website plaatst, worden de party gadgets de volgende dag geleverd. Het kopen van ballonnen en shotglaasjes was nog nooit zo eenvoudig en voordelig.

Shotglaasjes kopen? Keuze is reuze bij specialist!

Vandaag de dag zijn shotglaasjes niet meer weg te denken in de horeca. Naast dat het een vorm van sociaal gedrag is, zorgt het schenken van shotjes voor een omzetstijging in zowel horecagelegenheden als op evenementen. Er zijn zelfs speciale horecagelegenheden waar gasten enkel shotjes kunnen drinken. Zodra u besloten heeft een shotjeskaart toe te voegen aan uw drankenkaart, heeft u goede shotglaasjes nodig. Bij De Horeca Bazaar biedt men u een groot assortiment aan shotglaasjes aan tegen lage prijzen: van zachte plastic shotglaasjes tot glaasjes van hard plastic en glazen shotglaasjes. Bovendien kunt u kiezen uit diverse kleuren. Bij de horecaspecialist kunt u terecht voor het kopen van alle feestartikelen, zoals ballonnen en shotglaasjes, voor een geslaagd evenement.

Ballonnen kopen: ruime keuze uit verschillende ballonnen voor iedere gelegenheid

Heeft u een feest georganiseerd, maar moet u nog goedkope ballonnen kopen? Het is misschien wel de meest bekende feestversiering, want zeg nu zelf: een evenement zonder ballonnen is geen evenement, wel? Bij De Horeca Bazaar treft u een ruim assortiment ballonnen. Denk eens aan mega grote ballonnen die vanaf een podium het publiek in gegooid worden voor extra beleving. Of kies voor perfect ronde ballonnen ter decoratie van een bruiloft of ga voor LED ballonnen die tot diep in de nacht met u mee stralen. Naast kwalitatieve ballonnen kunt u hier ook terecht voor het kopen van andere horeca decoratie, zoals shotglaasjes, voor een geslaagd evenement. Waar ballonnen zijn, daar is het feest.

About

View all posts by