Mijnwebpartner Artikel Blog
Hobby en vrije tijd

Sleutelhanger Groothandel

Sleutelhangers zijn wonderlijke uitvindingen. Klein, goedkoop en gemakkelijk te verspreiden. Ze zijn multi-functioneel en niet meer weg te denken uit onze samenleving. Naast het feit dat je keurig al je sleutels bij elkaar kunt houden, hebben ze meestal ook nog een extraatje aan de sleutelring en sleutelhangers: de eigenlijke sleutelhanger.

Ik zag laatst op de website van groothandel … een wonderlijke verzameling sleutelhangers. Allemaal leuke hebbedingetjes voor een display op uw toonbank of als weggevertje voor trouwe klanten.

Het is een uitstekend middel om reclame te maken voor uw eigen bedrijf of het bedrijf van uw klanten. Het sterke punt van een sleutelhanger is, dat iedereen er een nodig heeft en dat de mensen hun sleutelbos meerdere malen per dag gebruiken. Het is reclamemateriaal dat meerdere keren per dag wordt opgemerkt. En daar ligt nu precies de kracht van een sleutelhanger.

De sleutelhanger moet er natuurlijk wel mooi uitzien en vooral praktisch zijn om in een tas of broekzak te dragen. Op die manier zal de eigenaar van de sleutelbos hier langer gebruik van maken. Als je goed rondkijkt zul je zien dat sleutelhangers vaak iets symbolisch (bijvoorbeeld een beschermengeltje of een Christoffeltje) of praktisch (bijvoorbeeld een flesopener, of lichtje) hebben.

Het allerbelangrijkste is toch dat er met de sleutelhanger een link naar uw bedrijf wordt gemaakt. De sleutelhanger is op deze manier een krachtig, en zeer goedkoop, reclamemiddel. Sleutelhangers behoren al jarenlang tot de meest populaire relatiegeschenken. Als je geluk hebt wordt de sleutelhanger ook nog eens weggegeven. Op deze manier gaat de reclame voor uw bedrijf heel Nederland, misschien wel heel de wereld, over. Op deze manier werkt de sleutelhanger perfect in het verlengde van uw visitekaartje.

Neem eens een kijkje op de website van …. Zij kunnen je alles vertellen over sleutelhangers in het algemeen en sleutelhangers en reclame. Want uiteindelijk is geld de sleutel die op alle sloten past.

https://www.waltox.nl/sloten/sleutelhangers/