Mijnwebpartner Artikel Blog
Hobby en vrije tijd

James bond parfum

Spannende acties, verrassende moves, romantiek, technisch sterke staaltjes, dit is alles wat de films van James Bond in zich hebben. Je hebt ze misschien wel eens gezien, laatst is de film ‘Skyfall’ uitgekomen. Deze film symboliseert alles wat een goede James Bond film in zich heeft. Vooral de spectaculaire scenes kunnen je trillende handen doen opleveren. Maar James Bond is meer dan een film alleen. De rol van James die gespeeld wordt door Daniel Graig en vroeger door Roger Moore is een heldenrol en deze wordt op veel meer manieren tot uiting gebracht.

De geur van James

Je kunt tegenwoordig ook een parfum kopen van James Bond. De 007 parfum, de cijfercombinatie hoort bij James Bond, is een geurtje voor stoere mannen die in de rol willen kruipen van James Bond. Ga als een echte held op pad en wees ook nog eens aantrekkelijk voor vrouwen dankzij dit geurtje. Door deze geur zul je onweerstaanbaar worden en zul je boven jezelf uitstijgen. Dat is de boodschap van dit parfum. Bond is dus meer als een film, in dit parfum zitten allerlei technische snufjes verwerkt en dat is natuurlijk typerend voor James Bond.

James Bond een ware aandachtstrekker

Het kan gebeuren dat je aan het zappen bent op TV, ineens schiet je langs een kanaal waar een spannende film op is. Binnen korte tijd herken je de acteur: Daniel Graig is weer in de rol van James Bond gekropen. En dat is een ware sensatie, als je eenmaal aan het kijken bent kun je ook niet meer weg zappen. Je wordt meegenomen in de actie en de heldendaden van James Bond, want aan de binnenkant van James schuilt een goede man, die het beste voor heeft met iedereen. Maar hij strijdt met een doel.

http://www.parfum-beauty.nl