Mijnwebpartner Artikel Blog
Hobby en vrije tijd

Ben jij nogal selectief als het op de liefde aankomt?

Bij Speeddating in Gent mag je gerust kieskeurig zijn!

Zie je op tegen blind dates die je vrienden voor je regelen, alleen maar omdat jij heel goed weet wat je van je toekomstige partner verwacht en de kans relatief klein is dat die ene persoon daar meteen aan beantwoordt? Speeddating Gent vergroot je kansen om de juiste m/v tegen te komen!

Bij Speeddating Gent ontmoet je vrijgezellen uit jouw buurt en van jouw leeftijd. Dat zijn al 2 criteria die je van je lijstje mag schrappen. Maar het wordt nog beter!

Op 1 avond ontmoet je maar liefst minstens 7 van deze singles. Dat is al minstens 7 keer meer kans dat daar iemand bij zit die je interesse kan wekken, toch?

Toch hoef je je kieskeurigheid niet te bedwingen tijdens een speeddate in Gent. Je kan namelijk volledig anoniem met iedereen kennis maken. Je geeft enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam prijs tijdens je gesprekjes van 7 minuten die je met elke vrijgezel gaat voeren en thuis duid je na de speeddatingvia de website aan wie je eventueel beter wil leren kennen. Enkel bij wederzijdse interesse zal het systeem contactgegevens uitwisselen.

Jawel, je kan dus met iedereen vrijuit praten en je hoeft nooit uit te leggen dat je liever “vrienden” blijft. Je hoeft namelijk nooit iemand af te wijzen!

Omgekeerd ben jij ook zeker dat wanneer er een match bericht in je mailbox belandt, die persoon oprecht geïnteresseerd is om jou opnieuw te ontmoeten tijdens een persoonlijke date.

Ben je héél kieskeurig en heb je wel genoten van een gezellige avond, maar die ene droomprins(es) zat er net niet bij? Geen probleem, want je hoeft niemand aan te duiden. Tijdens een speeddate zal je wel met iedereen kennis maken, maar de keuze om er al dan niet een vervolg aan te breien, blijft aan jou!

Liever niet speeddaten in je eigen buurt? Je kan naast Speeddating Gent, ook Speeddating Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge of een van de vele andere locaties uitproberen!

http://www.speeddatingingent.be