Telelogopedie maakt logopedie nog leuker

Bent u voor uzelf of uw kind op zoek naar mogelijkheden wat betreft nieuwe logopedie software? Dit kan wellicht iets voor u betekenen. Dan is het zeker eens te kijken naar een aanbieder van deze diensten, zoals TinyEYE Europe. Via deze software kan een logopedist gemakkelijk via de computer of laptop contact met u of uw kinderen maken. Het maakt dus niet uit waar u bent, al bent u op vakantie, thuis of een weekendje weg. Wanneer u een internetaansluiting heeft kunnen zij u helpen met telelogopedie, dit aan de hand van nieuwe logopedie software. Zo kunt u altijd makkelijk in contact komen voor de oefening ten behoeve spraak.

Op een speelse manier leren via telelogopedie

Bij TinyEYE worden er leuke logopedie oefeningen gegeven waardoor het niet als therapie voelt. Bij dit professioneel bedrijf krijgt u logopedie op maat. Het communicatieprobleem van de kinderen wordt dan door de logopedist aan de hand van spelletjes aangepakt. Dit zorgt voor een minder serieuze lading aan de telelogopedie. Tevens zijn de kinderen die aan deze sessies meedoen beter geconcentreerd en letten ze beter op. Zo een speciale sessie via de logopedie software duurt ongeveer 20 minuutjes. Hierna krijgt een kind ook nog “huiswerk” om thuis verder te oefenen. Daarnaast kunnen er naast de sessies spelletjes gespeeld worden door de kinderen via de logopedie software. Zo kunnen ze extra goed oefenen.

Telelogopedie, online logopedie

Met de drukke agenda’s van tegenwoordig snapt de professional op het gebied van logopedie dat een gaatje vrijmaken in de agenda voor logopedie niet zo makkelijk is als het klinkt. Daarom is het bij TenyEYE mogelijk om logopedie via de computer te volgen. Dit scheelt een hoop tijd. Gelukkig is de huidige logopedie software van bijvoorbeeld TinyEYE Europe een uitkomst voor zowel de therapeut als de patiënt. Met een gemakkelijk en snel programma kan iemand met een internetverbinding in contact komen met de logopedist, dit is het begin van de telelogopedie. Hierna worden bepaalde oefeningen gedaan en worden de resultaten elektronisch vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat resultaten gemakkelijk te vergelijken zijn met elkaar. De logopedie software van TinyEYE Europe kan u voorzien van deze gemakken.

About

View all posts by