Mijnwebpartner Artikel Blog
Gezondheid

Bijsluiters en wachtdiensten, 2 zaken die je snel moet kunnen vinden!

Zivi zorgt voor toegankelijke zorginformatie

Soms heb je de luxe niet om veel tijd te spenderen aan het opzoeken van informatie. Wanneer je bijvoorbeeld dringend bijsluiters van geneesmiddelen nodig hebt om te bepalen welke stoffen je hebt ingenomen om een allergische reactie te stoppen, of wanneer je dringend een dokter van wacht nodig hebt, dan telt elke seconde!

Op zo’n momenten staat Zivi voor je klaar, de website met zorginformatie voor iedereen! Zivi heeft namelijk enkele handige zoekfuncties die je in enkele seconden de juiste bijsluiter bezorgen of de telefoonnummers van de wachtdiensten van dokters en apothekers in je buurt.

In samenwerking met het FAGG, het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten, zorgt Zivi ervoor dat je de bijsluiters van de meeste geneesmiddelen op naam kan opzoeken. Je krijgt ze meteen in het Nederlands en in iets grotere lettertjes dan op het originele papiertje op je scherm te zien.

En die wachtdiensten? Daar hoef je enkel de naam van de gemeente in te geven en je krijgt meteen de dokter, apotheker en het oproepnummer voor de tandarts van wacht te zien. Verlies dus geen tijd als het snel moet gaan en surf meteen naar Zivi.be!

Er valt trouwens nog veel meer zorginformatie op Zivi te ontdekken. Kijk zelf maar even…

http://www.zivi.be