Mijnwebpartner Artikel Blog
Electronica en Computers

Kiezen voor goedkoop sim only abonnement

Een sim only abonnement is een los abonnement zonder toestel. Wanneer je een nieuw sim only abonnement afsluit krijg je alleen een nieuwe simkaart. Wanneer je geen nieuwe telefoon nodig hebt is dit een handige en vooral goedkope oplossing om voordeliger te bellen.

Sim only abonnementen zijn namelijk ongeveer 30% tot de helft goedkoper dan abonnementen met een mobiele telefoon. Normaal krijg je korting op een toestel en nu wordt die korting in het abonnement verwerkt. Let er wel op dat je telefoon sim lock vrij is als je een sim only abonnement afsluit.

Wanneer een sim only abonnement?

Als je nog een goed werkende telefoon hebt en een abonnement met telefoon te duur vindt is dit een goede oplossing. Het is ook een eenvoudige manier om te besparen. Verleng je contract direct na afloop van het oude contract met een jaar en je bespaart tot honderden euro’s per jaar. Je kunt natuurlijk ook een los toestel kopen en daarvoor een los abonnement afsluiten.

Als je abonnement afloopt

Hou in de gaten wanneer je abonnement afloopt, zodat je bijtijds kunt overstappen. Als je niets doet wordt je abonnement stilzwijgend verlengt, dus dat is nooit aan te bevelen, want je krijgt geen nieuwe telefoon en geen korting. Neem contact op met je aanbieder voor een sim only verlenging of kijk of je ergens een goedkoper abonnement kunt krijgen. Let er dan wel op dat je mobiel sim lock vrij is.

Je betaal dan bijvoorbeeld geen 60 euro per maand, maar slechts 40 euro. Als je shopt kun je zelfs tot de helft op de abonnementskosten besparen.

http://geldbesparenblog.wordpress.com/