Mijnwebpartner Artikel Blog
Dienstverlening

Volg een MCSA opleiding bij Decisco

MCSA

Beste dames en heren, vandaag heb ik andermaal een afkorting voor u in de aanbieding en wel de afkorting MCSA. MCSA staat voor Microsoft Certified Solutions Associate. Het gaat hier om een opleiding die de basis vormt het certificeringsprogramma van Microsoft – een bedrijf dat u allen maar al te goed kent. Iemand die een cursus op het associate niveau, MCSA dus, heeft afgelegd heeft kennis en vaardigheden opgedaan van de belangrijkste platformen in de IT, zowel in de zogenaamde ‘cloud’ als in de eigen werkomgeving. Hoe ik dit allemaal weet? Nou ja, zoals altijd eigenlijk: ik heb een neef en die neef heeft dus zo’n MCSA opleiding gevolgd. Tijdens een verjaardag van weer een andere neef heeft hij me behoorlijk veel interessants over die opleiding van hem weten te vertellen. Hij heeft klassikaal onderwijs gevolgd bij een Netwerkopleider die Decisco heeft en die gespecialiseerd is in MCSA opleidingen en andere Microsoft trainingen. Daar had hij specifiek voor gekozen omdat hij een klassikale manier van lesgeven veel beter vindt werken dan zo’n online cursus of een cursus die je via allerlei cd-roms tot je moet nemen. Hij had het over E-Learning en Bootcamp projecten, maar wat dat voor dingen zijn, weet ik niet precies. Al die Engelse termen ook tegenwoordig. Wat is er mis met ons schone Middelnederlands? Schoon taaltje toch? Maar goed, ik dwaal weer eens af – mijn oprechte excuses – de MCSA cursus van Decisco wordt dus klassikaal gegeven. En dat is beter, zo zegt mijn neef, omdat je dan een beter overzicht krijgt over de relaties en de connecties tussen verschillende onderwerpen. In die onpersoonlijke cursussen – of is het cursi? – worden die connecties, die verbanden onvoldoende belicht, zo stelt hij, of soms helemaal niet besproken! In een klaslokaal heb je te maken met een enthousiaste en gemotiveerde docent die je dat alles heel helder kan uitleggen. Je krijgt echt een maximale klassikale begeleiding. Dat is mooi, want zo breng je ook meteen de uren die je aan zelfstudie zou moeten wijden drastisch omlaag.

Volg een MCSA opleiding bij Decisco: de voordelen op een rijtje

Maar daar was de koek nog lang niet mee op volgens mijn neef. Het volgen van een MCSA opleiding bij Decisco – die overigens de officiële training van Microsoft is – heeft volgens hem nog veel meer voordelen naast de klassikale lesmethode. Ik zal ze hier even voor u op een rijtje zetten.

  • Decisco is een Qualified Learning Partner. Dat betekent dat ze de officiële goedkeuring hebben van de hoge heren van Microsoft.
  • Hun opleidingen en cursussen van Decisco zijn van de hoogste kwaliteit. Tijdens hun MCSA trainingen maken ze alleen gebruik van Microsoft Official Coursewear (of, om weer eens een afkorting ertegenaan te gooien: MOC) en Micosoft Certified Instructors (Pas op! Nog een afkorting! MCT’s!). Of dat nog niet genoeg is heb ik nóg een afkorting voor jullie in de aanbieding en ook deze begint met de mooie M van Microsoft: volgens de cursusevaluaties van Microsoft, ofwel de MTM, staat Decisco al sinds 2008 onophoudelijk in de top van de door de cursisten zelf best beoordeelde MCSA opleiders in Nederland. Een keuze voor Decisco is dus zonder meer een keuze voor kwaliteit!
  • Of dat nog niet genoeg kwaliteitsgarantie is: Decisco geeft zelf ook een kwaliteitsgarantie! Als een cursist niet helemaal tevreden is over zijn gevolgde MCSA opleiding dan mag hij die cursus kosteloos en zonder enige verplichting gewoon overdoen! Dat is natuurlijk een schitterend aanbod, maar volgens mijn neef is hij zo goed als overbodig! Hij en zijn klasgenootjes – en ook andere mensen met wie erover gesproken heeft – waren meer dan tevreden!
  • De Netwerkopleider van mijn neef is niet alleen kwalitatief de beste – of een van de beste – van ons land, ze zijn ook zonder meer de goedkoopste. En als een cursist toch ergens anders een goedkoper aanbod vindt, dan biedt Decisco hetzelfde aanbod plus een extra 10% korting! Dit doen ze omdat ze te allen tijde zowel de beste als de goedkoopste MCSA opleider van Nederland willen zijn. Nobel streven toch? Waar kom je dat tegenwoordig nou nog tegen, een bedrijf met zo’n goede inborst?
  • Het beste onderwijs kan alleen gegarandeerd worden door de beste opleiders. De docenten van Decisco worden zorgvuldig geselecteerd op relevante kennis en didactische vaardigheden: ze moeten immers kwalitatief en enthousiast klassikaal les kunnen geven. Uiteraard zijn alle MCSA docenten volledig gecertificeerd en zijn ze volledig ingevoerd op alle terreinen van Microsofts werkzaamheden.

Uw interesse gewekt? Volg een proefles!

Bent u nu ook zo geïnteresseerd geraakt in de MCSA opleidingen van Decisco? Dat kan ik me goed voorstellen! Ikzelf ben het overigens niet – geïnteresseerd, bedoel ik – maar dat heeft er mee te maken dat ik niets van computers weet en er ook niets mee kan. Ik kan bij wijze van spreken nog geen spelletje patience op die laptop van mij spelen! En als u toch nog niet helemaal overtuigd bent dat kunt u eerst altijd een gratis proefles MCSA volgen! Dan weet u zeker of deze training iets voor u is en of u bij Decisco aan het juiste adres bent, maar ik kan u verzekeren dat dat het geval zal zijn! Te oordelen naar de enthousiaste verhalen van mijn neef – die zijn mond maar niet kan houden over de MCSA – is dit de beste opleiding die een mens kan volgen!

http://www.decisco.nl/