Trouwfotograaf Zwolle

Trouwfotograaf Zwolle voor een bijzondere bruidsreportage

Fotostudio Vincent Hartman Fotografie verzorgt al een groot aantal jaren op maat gemaakte exclusieve trouwreportages in de regio Zwolle. De fotograaf werkt volgens het concept van de klant en stemt de opname techniek, nabewerking en afwerking volledig af op het bruidspaar.

Bruidsfotograaf Zwolle

Dit kan natuurlijk alleen als de fotograaf jullie goed kent en vanaf de eerste kennismaking in de Fotostudio zijn er diverse contactmomenten voor de huwelijksdag. Hierdoor kan de fotograaf aanvoelen waar de bruid en bruidegom van houden en kan de fotograaf zich goed voorbereiden. In de tussentijd gaat de fotograaf alleen of samen met het bruidspaar op zoek naar passende locaties.

Fotograaf Zwolle

De nabewerking en opmaak van de albums gebeurt geheel in eigen beheer. Hierbij worden uitsluitend de beste materialen gebruikt. Trouwfotograaf Vincent Hartman Fotografie gebruikt hiervoor het vaklab Vakcolor uit het Limburgse Buchten. De keuze in covermateriaal is enorm en ook buiten de standaard collectie om zijn er mogelijkheden om het album uniek en persoonlijk te maken. Zo hebben we recent voor de cover van de trouwreportage met een outdoor karakter gekozen om op zoek te gaan naar oud katoenen tentdoek. In samanwerking met de boekbinder hebben we dit verwerkt met extra dikke stiknaden en de cover sluit naadloos aan op de inhoud.

Meekijken

In de week na de trouwdag kan het bruidspaar al meekijken met de vorderingen van de fotograaf in de nabewerking van de beelden. Het grote voordeel huiervan is dat het bruidspaar de foto’s al meermalen heeft gezien, voordat er met het album ontwerp wordt begonnen. Ook het concept album ontwerp kan online ingezien worden en doordat het bruidspaar de foto’s al goed kent kan er makkelijk input gegeven worden over de keuze van de foto’s. Hierdoor wordt het album heel persoonlijk en volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar.

Wij nodigen u van harte uit het portfolio eens te bekijken.

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/bruidsreportage/

About

View all posts by