Mijnwebpartner Artikel Blog
Dienstverlening

Relatie bureau

Relatie bureau

Veel mensen aarzelen om zich in te laten schrijven bij een relatie bureau. Ze schamen zich ervoor en vinden het een vervelend idee dat ze niet gewoon in het dagelijkse leven iemand tegen kunnen komen om hun leven mee te delen. Maar laten we eerlijk zijn, veel mensen hebben het tegenwoordig gewoon erg druk en niet iedereen komt op plaatsen waar de kans groot is om een toekomstige partner tegen het lijf te lopen. Een relatie bureau kan dan zeker een uitkomst zijn. Ben jij bijvoorbeeld een vrouw die op zoek is naar een leuke man, maar je hebt een studie gedaan waar het grootste gedeelte van je medestudenten ook vrouw was, dan is de kans bijzonder klein dat je bij je opleiding een leuke man tegen bent gekomen. Rol je daarna ook nog eens in een baan met bijna alleen maar vrouwelijke collega’s, dan wordt het helemaal lastig om in het dagelijks leven een levenspartner vinden. Een relatie bureau wordt dan bijna een noodzakelijkheid. Natuurlijk kun je het geluk hebben dat je iemand tegenkomt tijdens het uitgaan of bij een van je hobby’s, maar voor velen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Een relatie bureau biedt dan uitkomst en kan je koppelen aan iemand. Velen menen dat het contact spontaan moet ontstaan, maar tot niet zo heel lang geleden werd er ook volop bemiddeld door familieleden en kwamen op die manier huwelijken tot stand. Veel mensen staan sceptisch tegenover de resultaten die door dergelijke bureaus gehaald worden, maar er zijn ook al zeker huwelijken gesloten tussen mensen die elkaar via een relatie bureau ontmoet hadden. Bemiddeling kan dus zeker op iets zeer positiefs uitlopen. Als u zelf weinig vrije tijd hebt, is het bovendien een gemakkelijke manier om toch nieuwe mensen te ontmoeten. Het scheelt u zelf een hoop gezoek.

Goed relatie bureau

Voor het slagen van de contacten en het eventueel doen ontstaan van een serieuze relatie, is het natuurlijk wel belangrijk dat het relatie bureau de zaken serieus neemt. Ook de instelling van degenen die het bureau inschakelen moeten passen bij jouw eigen instelling. Ben jij op zoek naar een serieuze en langdurige relatie, dan heb je niets aan de diverse datingsites die er bestaan. Deze zijn immers voornamelijk gericht op kortstondige flirts en er zitten zelfs mensen op die alleen maar op zoek zijn naar een one night stand. Natuurlijk rollen ook hier wel eens succesvolle serieuze relaties uit, maar de kans is een stuk kleiner. Ben jij op zoek naar een relatie bureau dat alleen bemiddelt tussen mensen die een partner voor het leven zoeken, dan ben je bij relatiebureau PUUR aan het juiste adres. Het eerste wat opvalt bij dit relatie bureau is dat zij geen profielen van kandidaten op hun website plaatsen. Een ander opvallend kenmerk is dat zij een specifieke doelgroep hebben, namelijk de actieve 30-, 40- en 50 plussers. Voor hen is het vaak extra lastig om iemand te vinden, aangezien ze over het algemeen bijzonder weinig vrije tijd hebben. Bovendien hebben zij al redelijk wat bagage in de vorm van:

  • kinderen
  • stuk gelopen huwelijken
  • het verlies van een partner

Dit relatie bureau speelt daarop in door alleen voor mensen te bemiddelen die echt serieus zijn in hun zoektocht naar een levenspartner. Je hebt met dergelijke bagage en weinig vrije tijd vaak geen zin in eindeloos uitgaan of het deelnamen aan allerlei verschillende clubjes of cursussen in de hoop iemand tegen te komen. Nee, je kunt je weinige vrije tijd wel beter gebruiken en pakt de zaken daarom liever serieus aan. Dit relatie bureau snapt dat en pakt de zaken daarom anders aan dan anderen.

Relatiebureau PUUR

Wat maakt nu het verschil tussen de relatie bureau en alle andere bureaus die er bestaan? In de eerste plaats natuurlijk dat zij een heel specifieke doelgroep hebben. Maar er zijn meer bureaus die hun doelgroep goed uitgewerkt hebben. Het meest opvallende aspect van PUUR is waarschijnlijk dat je er geen profielen van kandidaten aan zult treffen. Dit relatie bureau werkt namelijk vanuit persoonlijke gesprekken en dat is meteen wat hen onderscheidt van andere bureaus. In een persoonlijk gesprek maken zij kennis met je en brengen je wensen in kaart. Aan de hand hiervan maken zij een persoonlijk profiel van je op. Wie ben je? Wat vind je belangrijk in een relatie? Naar wat voor persoon ben je op zoek? Aan de hand van deze kenmerken gaan zij voor je op zoek naar een partner. Doordat dit relatie bureau alle deelnemers op deze manier spreekt, kun je er zeker van zijn dat iemand echt geen partner heeft. Bovendien krijgen zij een goed beeld van iedereen en zijn zij daardoor in staat om personen aan elkaar te koppelen die goed bij elkaar passen. Dit scheelt je heel veel dates met mensen die zich op hun profiel anders hebben voorgedaan dan zij daadwerkelijk zijn. Door dit persoonlijke contact is de scoringskans bij dit relatie bureau ook veel groter dan bij andere datingsites. De medewerkers leren je immers echt kennen en zien misschien al wel kansen voordat je die zelf echt ziet. Bovendien is het risico niet aanwezig dat er alleen maar op uiterlijk afgegaan wordt, wat vaak nogal een verkeerde keus kan blijken te zijn. Wil jij ook niet langer alleen zijn en ben je serieus op zoek naar een levenspartner? Dan is relatie bureau PUUR de oplossing voor jou!

http://puur-relatiebemiddeling.nl/relatiebureau/