Maak uw vrachtwagen eenvoudig schoon met truckwash

Vrachtwagen smerig? Rijd dan zo snel mogelijk naar de truckwash van een professional en zorg ervoor dat uw vrachtwagen weer glimmend de weg op kan. Bij Truckwash 1 kunt u terecht voor een stralend resultaat. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen.

Laat uw vrachtwagen schoonmaken bij de goed bereikbare truckwash

Op zoek naar cleaning van alle vrachtwagens? Dan bent u het best af bij de specialist. Als vrachtwagenchauffeur bent u namelijk veel te vinden op snelwegen. Van het noorden van het land naar het zuiden, en van het westen naar het oosten en visa versa. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

Zo wordt uw vrachtwagen gewassen bij de truckwash in Rilland en Roosendaal

Laat uw vrachtwagen weer stralen met de diensten van Truckwash 1. Iedere dag staan er verschillende professionals voor u klaar om uw vrachtwagen weer brandschoon te maken. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

About

View all posts by