Een duurzame lifestyle houdt niet op na overlijden

Wie milieubewust en natuurlijkvriendelijk leeft of geleefd heeft wil meestal ook een milieubewust afscheid. In dit artikel kunt u lezen hoe u er zelf voor kunt zorgen dat u met uw overlijden en uitvaart het milieu zo min mogelijk belast.

De opties in de uitvaartbranche

Op deze plaats volgt een overzicht van de mogelijkheden op een rij:

  • De opbaring: Dit kan in synthetische kleding of kleding van katoen
  • De rouwkist: Er kan onder andere gekozen worden voor een “fair trade” kist die wordt geïmporteerd uit ontwikkelingslanden
  • De rouwkaarten: Geen kaarten maar het versturen van een e-mail
  • De maaltijden: Ecologische koffie en thee
  • De wijze van begraven of cremeren: Natuurbegraafplaats, decoratie van de uitvaart zonder bloemen en het vervoer

Deze informatie is uitgebreider te vinden op www.meride.nl. Onze klanten kiezen voor kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding. Of het nu gaat om een eenvoudige uitvaart, een eco-uitvaart of een exclusieve uitvaart, bij Meride is het in goede en vakbekwame handen. Onze uitvaartverzorging doen we integer en met veel aandacht.

Veel mensen vinden een groene uitvaart steeds belangrijker

Het laten uitvoeren van milieubewuste uitvaarten is de afgelopen jaren ”booming business”. Een milieubewuste begrafenis biedt veel meer voordelen dan ecologisch verantwoord bezig zijn Duurzaam begraven is immers niet alleen aantrekkelijk voor het milieu, maar kan ook een hoop kosten besparen.

Persoonlijke voorlichting van een uitvaartondernemer uit uw woonplaats

Meride is een van Nederlands bekendste uitvaartondernemers. Meride Uitvaartverzorging werkt met volmaakte begrafenisverzorgers die gewaarwording hebben voor de kwaliteit. Eveneens bij een begrafenis in Deventer zijn er verschillende eco mogelijkheden. Vraag een uitvaartverzorger van Meride om meer kennisgeving. U kunt voor extra informatie bellen op 085–4018123, mailen naar info@meride.nl of kijken op de website: www.meride.nl.

Zonder twijfel kunnen ze evenals direct verduidelijking geven voor overige regio’s als uw groene uitvaart in Deventer.

 

http://www.meride.nl/kosten-uitvaart/

About

View all posts by