Een borstvergroting, wat is het?

Wilt u een borstvergroting omdat u niet tevreden bent over uw borsten? Dan is het allereerst belangrijk om te weten wat een borstvergroting is. Het is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee zowel de grootte als de vorm van uw borsten veranderd kunnen worden. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen met kleine borsten of bij vrouwen die door borstvoeding of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Dankzij een natuurlijk aanvoelend implantaat van cohesieve silicone-gel wordt het volume van uw borsten vergroot en zorgt het voor een natuurlijk en steviger uiterlijk van uw borsten. Kies voor de ervaren artsen van Mediclinic nabij Antwerpen. Hier is men gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting.

Voordelen van borstvergroting bij privékliniek dichtbij Antwerpen

Een borstvergroting is een relatief eenvoudige operatie. Maar wanneer u een borstvergroting overweegt is het verstandig om te kiezen voor een privékliniek. Hier zijn namelijk een aantal voordelen aan verbonden. Zo is Mediclinic, nabij Antwerpen, gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting of andere esthetische ingrepen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult tot het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt het dichtbij Antwerpen gelegen Mediclinic over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting.

Meer dan alleen een borstvergroting bij privékliniek nabij Antwerpen

Wilt u geen borstvergroting maar wel een andere plastische ingreep? Ook dan bent u bij Mediclinic, gevestigd in de buurt van Antwerpen, aan het goede aders. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u zeker van een veilig medische en esthetische behandeling.

About

View all posts by