Mijnwebpartner Artikel Blog
Dienstverlening

DH-Cleaning de oplossing voor uw ontstoppings- en rioleringsproblemen.

Het komt vaak voor dat men een ontstoppingsprobleem heeft. Denk hierbij maar aan een ontstopte riolering. We zien het niet graag gebeuren dat onze rioleringen worden ontstopt. Gelukkig bestaat er tegenwoordig voor dit probleem een eenvoudige oplossing. Het is immers van belang dat een riolering in goede staat is. Anders kan men met enkele problemen te kampen hebben, onder andere de geurhinder van een riolering. Er zijn veel bedrijven die ons helpen om dit probleem weg te werken. Een voorbeeld hiervan is het bedrijf DH-Cleaning.

De organisatie DH-Cleaning is een firma dat enkel actief is in de regio Turnhout. Hun doel is het oplossen van allerlei ontstoppingsproblemen bij u thuis. Buiten het ontstoppen van rioleringen reinigt dit bedrijf ook daken en terrassen. Daarnaast spoort men lekkages en vochtproblemen op. Het bedrijf is dus niet enkel op vlak van rioleringen werkzaam maar ook op andere domeinen. Het is bij deze onderneming belangrijk om de klanten optimaal te bedienen. Zo gebruikt men de meest moderne apparatuur om de problemen effectief aan te pakken.

Op de site zelf treft men tevens veel informatie aan over de diverse ontstoppingen. Er is voor elke ontstopping een aparte categorie zodat de klanten goed geïnformeerd zijn. Een voorbeeld hiervan is de categorie ‘badkamer’. Het kan zijn dat uw afvoer volledig geblokkeerd is waardoor het water blijft staan. Hierbij is het belangrijk te weten dat dit meestal wordt veroorzaakt door haren en zeepresten. Deze hopen zich langzaam op. Op de site heeft het bedrijf hier een oplossing voor geplaatst, namelijk een zeefje op de afvoer aanleggen. Bij verstoppingen is de keuken wordt dit echter door vetresten veroorzaakt. Er zijn op de site dus veel handige tips verkrijbaar die men kan toepassen.

Zoals reeds vermeld is dit bedrijf niet enkel een ontstoppingsbedrijf maar ook een reinigingsbedrijf. Het bedrijf reinigt daken, terrassen en vijvers. In ieder geval alles wat de klant wenst. 

Het unieke aan DH-Cleaning is dat men ook beschikt over camera inspectie (voor rioleringen). Het doel hiervan is om de oorzaak van het probleem te vinden.

Deze ontstoppingsdienst van Turnhout beheert bovendien een eerlijke en snelle service. Men handelt met eerlijke prijzen en is binnen de 24 uur beschikbaar. Voor meer informatie kan men de site zelf eens bezoeken.

http://www.dhcleaning.be