Dankzij de diensten van dit verhuisbedrijf in Rotterdam voelt u zich snel thuis

Voor veel mensen is een nieuwe woning kopen een droom die uitkomt, maar de verhuizing zelf is een noodzakelijk kwaad. Maar niet als u kiest voor de verschillende verhuisdiensten van Jac Den Hollander Verhuizingen. Allereerst bepaalt u de datum waarop u gebruik wilt maken van het verhuisbedrijf in Rotterdam. Vervolgens overlegt u welke services u wenst en ontvangt u een offerte op maat. U bevestigt de offerte als deze naar wens is en ontvangt een schriftelijke bevestiging. Om te eindigen met de laatste stap: een zorgeloze, snelle én professionele verhuizing. Jac Den Hollander Verhuizingen is actief in onder meer Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse en Gouda.Waar wilt u graag naartoe verhuizen?

Bekijk de verhuis checklist van het verhuisbedrijf uit Rotterdam online

Om het u nog makkelijker te maken krijgt u vanuit Jac Den Hollander Verhuizingen gratis de verhuischecklist aangeboden. Sterker nog, u vindt deze terug op de website. Daarom vindt u online een overzichtelijke verhuis checklist terug. Het verhuisbedrijf in Rotterdam weet namelijk als geen ander wat er allemaal geregeld moet worden. 4-2 weken voor uw verhuizing dient uw verzekeraar te worden ingelicht over de verhuizing en elektra, gas en water dienen aangesloten en afgesloten te worden in uw oude en nieuwe woning. En een week voor uw verhuizing moet u de leveranciers inlichten, maaltijden in huis halen voor de inpak- en verhuisdag en uw nieuwe huis schoonmaken. Bekijk de volledige checklist online en start voorbereid aan uw verhuizing.

Een professionele verhuisservice door het verhuisbedrijf in Rotterdam

Een professionele verhuisservice is dé manier om uw verhuizing soepel en veilig te laten verlopen. Wie u hiervoor belt? Wat dacht u van een professionele verhuizer die zich hier al sinds 1923 mee bezig houdt? U kunt een professionele en planmatige aanpak verwachten, uw inboedel kan worden opgeslagen in de 16.000 m³ geconditioneerde en beveiligde boedelopslag én uw verhuizing wordt van A tot Z geregeld dankzij de aanvullende dienstverleningen. Denk hierbij aan Inpakken & Uitpakken, Demontage & Montage en Bezemschoon opleveren. Het verhuisbedrijf uit Rotterdam is daarnaast ook nog eens aangesloten bij en werkt volgens de kwaliteitsnormering Organisatie van Erkende Verhuizers. ’s Ochtends uw oude huis verlaten en ’s avonds in uw nieuwe huis verder wonen alsof er niets gebeurd is, klinkt dat niet aantrekkelijk?

About

View all posts by