Professionele bliksembeveiliging voor uw huis, schuur of bedrijfspand

Als het onweert, moet u er niet aan denken dat de bliksem inslaat in bijvoorbeeld uw schuur, bedrijfspand of huis. Kies voor bliksembeveiliging, dit bespaart u ellende! Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV helpt u met professionele bliksembeveiliging. Op die manier heeft onweer nooit meer schokkende gevolgen voor u. De specialisten brengen rond de bestaande objecten aardelektronen aan, die worden aangesloten op afgaande leidingen. Op de onderste twee meter van het beschermingssysteem wordt een beschermbuis met meetkoppeling aangebracht, zodat de bliksem geen schijn van kans meer heeft. Ben donderslag bij heldere hemel voor en kies voor bliksembeveiliging van de specialist.

Kies voor gecertificeerde bliksembeveiliging

Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV zorgt ervoor dat de werkzaamheden rondom bliksembeveiliging op een correcte manier wordt uitgevoerd. Zo bent u zeker veilig. Doordat zij beschikken over diverse kwaliteitsnormen, voelt u zich onder iedere omstandigheid veilig in uw huis of op kantoor. Doordat de professionals lid zijn van Uneto-VNI vakgroep Bliksemveiligheid, weet u zeker dat u maximaal beschermd wordt tegen extreme weersomstandigheden. Het personeel van Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV is, naast dat zij bevoegd zijn om bliksemgeleiders te monteren op panden, ook uitermate geschikt om veilig een bliksembeveiliging aan te leggen langs het spoor. Doordat alle werknemers over VCA/VCA-VOL en een Digitaal Veiligheidspaspoort beschikken, is veiligheid een garantie.

Bliksembeveiliging is van groot belang voor uw nieuwbouwwoning

Woont u in een nieuwbouwwoning? Ook dan zorgt dat specialist voor extra veilige bliksembeveiliging bij u thuis. Een nieuwbouwwoning staat vaak op heipalen. Dit zorgt ervoor dat geleiders de ingeslagen bliksem op de juiste manier richting de grond leiden. Niet alleen bij woningen, ook bij kantoorpanden, scholen en winkels is dit principe toe te passen. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV adviseert en ontwerpt graag voor u een plan op maat, zodat u iedere onweersbui met een ontspannen gevoel doorstaat. Naast realisatie van de bliksembeveiliging, helpt de specialist u ook met de inspectie, installatie en onderhoud van de beveiligsystemen. Daardoor heeft u nooit meer last van gedonder.

About

View all posts by