Op een spannende manier werken aan vaardigheden met de business games van de specialist

Er bestaan diverse soorten trainingssessies. Zo heb je vast wel eens een middag met een expert, die iets komt vertellen over zijn of haar werkveld, bijgewoond. Tijdens zo’n middag luisteren en aantekeningen maken, verslapt al snel de aandacht. Hoe leuk zou het daarom zijn om een interactieve trainingssessie te volgen waarbij gedrag en vaardigheden op een interessante en spannende manier worden veranderd en verbeterd? Met de business games van Eagle’s Flight train jij op een dynamische manier in een kleine of grote groep (afhankelijk van het aantal collega’s dat jij hebt). Business games zijn erop gericht jouw aandacht vast te houden en je écht iets te leren.

Council of the Marble Star: een van de business games

Een van de business games van Eagle’s Fligt is Council of the Marble Star. In dit spel ga je terug naar de tijd van Camelot en Koning Arthur. Het is de bedoeling dat jij een plek als invloedrijke bestuurder van het koninkrijk verovert. Maar dat kan alleen wanneer je voldoende vertrouwen wekt bij je medekandidaten, als je overleg pleegt en goed onderhandelt en wanneer je commerciële resultaten behaalt. Alleen de groep die bewijst goede resultaten te boeken én die voldoet aan de culturele waarden, maakt een kans. Onderweg krijg je als groep te maken met deadlines, veranderende omstandigheden en rivaliteit. En het is natuurlijk ook ontzettend leuk!

Vooruitgang boeken met business games die écht iets doen

Wanneer je besluit een van de business games te volgen, dan wil je natuurlijk wel vooruitgang boeken. De business games van Eagle’s Flight garanderen je dat werknemers gemotiveerd worden en ze zich ontwikkelen. Met Council of the Marble Star kom je er bijvoorbeeld achter welk beeld jouw collega’s van je hebben. Daarnaast ontwikkel je betere relatievaardigheden en een relatiegericht leiderschap. Ook ligt de nadruk op positiviteit en productiegerichtheid, zowel intern als extern, allen op een relatiegerichte manier. Zo ontwikkel je ook je klantgerichtheid en leer je betere salesgesprekken te voeren. Alle ingrediënten die nodig zijn voor een fijne werksfeer en een betere omzet!

About

View all posts by