Kosten Conservatoir Beslag

Mijnwebpartner

Wat zijn nu de kosten van een Conservatoir Beslag? Is de situatie eenmaal ontstaan dat uw debiteur zich niet meer aan zijn betalingsverplichting aan uw bedrijf heeft gehouden, dan zult u op tijd actie moeten ondernemen om trachten veilig te stellen dat uw bedrijf het te ontvangen geldbedrag nog kan incasseren.

U schakelt hiervoor altijd een Incasso Advocaat in: dan bent u verzekert van de juiste know how en juridische bevoegdheden (dit in tegenstelling tot een incassobureau, wat een ieder zonder kennis kan starten en waarbij geen juridische bevoegdheden aanwezig zijn). 

Wat kunnen Incasso Advocaten voor u betekenen? 

Allereerst kunnen de Incasso Advocaten correct, doch dwingend de debiteur sommeren de uitstaande betaling(en) aan u over te maken. Betaalt de debiteur niet, dan volgen er andere maatregelen in overleg met u. Zo is Conservatoir Beslag leggen vaak een doeltreffend, dwingend middel om een debiteur alsnog over de brug te doen laten komen met de betaling. 

Kosten Conservatoir Beslag

De kosten van het Conservatoir Beslag komen voor rekening van de debiteur, bij E-Legal Incasso Advocaten. Lees meer informatie hierover op de website. 

http://www.e-legal-incasso-advocaten.nl

About

View all posts by