Vacatures voor inkoop; zo vult u ze in!

Wanneer een vacature (te) lang openstaat, zijn we geneigd om dan maar iemand aan te nemen die ‘nog het beste past’, of nog erger, de vacature komt te vervallen! In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.

Naar welke klik bent u op zoek bij het invullen van uw vacatures voor inkoop?

De vacature voor inkoper vraagt om een kandidaat die de essentie van uw producten, bedrijfsvoering en klantbehoeften tot in zijn of haar tenen aanvoelt. Waar vindt u die? Dit is de hamvraag die u eerst moet beantwoorden voordat er überhaupt een vacature voor een inkoper uitgezet kan worden. Het antwoord op die vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. We zijn geneigd om te denken in containerbegrippen als ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’, en ‘een echte aanpakker’. Maar wat bedoelt u daar nu eigenlijk mee? INSINC helpt u met het concretiseren van deze termen en gaat vervolgens op zoek naar kandidaten die passen binnen dit profiel. En zo matcht u altijd de juiste mensen aan uw inkoop vacatures!

Hoe u die lastige vacature voor inkoper wél ingevuld krijgt!

Het invullen van een vacature voor inkoop, dat is lastig om in een kort en bondig profiel weer te geven. Maar ja, lukt dat niet, dan reageren de verkeerde kandidaten op uw vacature. Zelf krijgt u het ook steeds drukker, en u heeft niet langer de tijd om dit zelf op te pakken. Maar helaas, de kandidaten die u tot nu toe heeft gesproken passen niet, of soms helemaal niet, op de functie. Schakel dan de hulp in van de ervaren consultants van INSINC. Alle medewerkers zijn ervaren met het invullen van vacatures die betrekking hebben op inkoop. U hoeft het niet van ons aan te nemen, neem zelf contact op en kom erachter waarom INSINC al jaren bekend staat als dé specialist op het gebied van inkoop!

About

View all posts by