Mijnwebpartner Artikel Blog
Banen en opleidingen

met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe uitdaging

met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe uitdaging


loopbaancoachingLoopbaanbegeleiding is voor lieden die zich in hun loopbaan voor een vraagstuk staan en die zich willen ontwikkelen. Loopbaanbegeleiding is voor personeel die onderzoeken wat deze tijd voor kansen biedt en die uit hun carri�re willen krijgen wat er maximaal mogelijk is.

Toe aan een nieuwe baanDie kansen kunnen komen uit veranderingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van �ik kanlmoet dit helemaal niet doen� tot �ik ben totaal vastgelopen�. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo goed vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen boventallig bent en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer starten wilt.

Als je meer notie nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om helder te krijgen waar jouw opties liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij goed kunt functioneren

loopbaancoaching is een traject waarin je gaat leren door middel van begeleiding wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw voldoening uit haalt. Met een goede loopbaanbegeleider verloopt dit traject effectief zodat je al snel een beter beeld hebt waar je ook echt aan de slag kunt.

http://www.terborgh.com/loopbaanbegeleiding