Meld je aan voor een outplacementtraject of schakel een loopbaancoach in

Mijnwebpartner

Weet je eigenlijk op welke vlakken carrièregebied jouw kwaliteiten, waarden en drijfveren liggen? Als je aan het werk bent, en voornamelijk al voor langere tijd, kunnen deze componenten wellicht een beetje naar de achtergrond vervagen. Maar wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe baan, is het zeker van toegevoegde waarde om deze zaken te onderzoeken. Zo kom je erachter wat je écht wilt en sta je tijdens een sollicitatiegesprek sterker in je schoenen. Omdat het soms lastig is om vanuit jezelf jouw kwaliteiten, waarden en drijfveren te achterhalen, is het verstandig om een loopbaancoach in te schakelen. Bij Focus vind je ervaren en gedreven loopbaancoaches die jou een stap verder helpen in je carrière. Ben je benieuwd hoe deze coaches te werk gaan? Lees dan verder.

Ga vooruit in je loopbaan met behulp van een coach

Een loopbaancoach van Focus laat jou met behulp van de juiste vragen inzicht krijgen in jouw kernkwaliteiten, waarden en drijfveren. De coach houdt je echt een spiegel voor. Zit je bijvoorbeeld nog wel op de juiste plek? Hoe geef je de juiste richting aan je werkzaamheden? In combinatie met allerlei trainingen en assessments, gericht op jouw potentieel, maak je een plan voor jouw toekomstige loopbaan.

Weg bij je huidige baan? Start dan een outplacementtraject

Gaat het bedrijf waar je werkzaam bent reorganiseren, en betekent dit voor jou dat je helaas moet vertrekken? Dan doe je er goed aan om een outplacementtraject te starten bij Focus. Tijdens een outplacementtraject wordt je gedurende een bepaalde periode intensief begeleid in de zoektocht naar een nieuwe baan. Je krijgt persoonlijk advies, kijkt samen met een coach naar de juiste vacatures en leert netwerken. Daarnaast krijg je toegang tot een loopbaanportaal, waar je verschillende opdrachten kunt maken en informatie vindt over de arbeidsmarkt. Na het outplacementtraject bij Focus ben je weer helemaal klaar voor een nieuwe baan!

Schakel deze professional nu in

Denk je dat Focus je kan helpen met een nieuwe baan? Schakel dan een loopbaancoach in of meld je aan voor het outplacementtraject. Al vele andere tevreden klanten gingen je voor. Bezoek de website of vraag meer informatie aan via de contactgegevens op de website.

About

View all posts by